lliga per la laïcitat

ACTUACIONS: CAMPANYES

<< Tornar a Campanyes

LA SENTÈNCIA DEL TEDH A L'EUROPARLAMENT

Amb motiu de la recent sentència del Tribuna Europeu de Drets Humans (TEDH) que obligava a retirar els símbols religiosos dels centres públics, per vulnerar els drets humans dels pares a assegurar l’educació dels seus fills conforme a les seves conviccions religioses i filosòfiques, el pròxim 20 de gener el Parlament Europeu debatrà vàries propostes a favor i en contra d’aplicar aquesta Sentència.

Per això s’ha iniciat una campanya des de l’Observatori de la laïcitat que depèn de l’organització Granada Laica, a la que la Lliga per la laïcitat s’ha afegit, per animar a la gent a enviar un correu electrònic als eurodiputats (en aquest cas, catalans) per animar-los a votar a favor de l’aplicació de la sentència del TEDH.

Per a facilitar la participació en aquesta acció es posa a disposició de les persones interessades diferents documents:

  • Les resolucions que s’han presentat pels diversos grups parlamentaris per debatre al Ple del Parlament Europeu del dia 20 de gener.
  • Un arxiu de text que s’ha elaborat amb la proposta de correu electrònic a enviar als europarlamentaris (abans del 20 de gener), tot i que evidentment, es pot enviar un redactat propi. Al final del document es relaciona els correus electrònics dels europarlamentaris catalans. A més, si algú vol enviar-ho a la resta d’europarlamentaris espanyols, també adjuntem un arxiu amb la mateixa proposta, però en castellà i amb la relació dels correus electrònics d’europarlamentaris espanyols.

NOTA: us agrairíem ens féssiu còpia del mail a la nostra adreça lliga@laicitat.org per tal de disposar d’un petit control sobre l’abast i la repercussió d’aquesta acció.

Gràcies per la teva col·laboració

 

.

 

 

Documents Relacionats

 

Lliga per la Laïcitat
c. Avinyó, 44 - 08002 Barcelona